eTwining

Türkiye ve Romanya ortaklı eTwinning projemiz başladı.Projemizde bu yılın teması olan okulda iyi oluş temasından yola çıkarak çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Proje kurucusu olan kurumumuzda görevli İngilizce Öğretmeni Sultan Bucak ve Fen ve Teknoloji öğretmeni Merve Nazik Tıkır tarafından yürütülecek olan projemizde farklı sınıf seviyelerinden beş öğrencimiz de görev alacaklardır.

Projemizde bireylerin akademik başarısını arttırmanın yollarından biri olan bireyin bulunduğu ortamda Güven içinde olabilmesi ve kendini Oraya ait hissedebilmesinden yola çıkarak okullarda iyi oluşu destekleyen etkinlikler tasarlamak projemizin temel amacıdır. Bu projede, okullarda iyi oluşu destekleyen etkinlikler sayesinde her ay öğrenci davranışlarını şekillendirici çalışmalar yapılacaktır. Okul içindeki disiplin ve akademik başarı sorunlarını en aza indirebilmek adına işbirlikçi etkinlikler düzenlenecektir. Projede özellikle iyi oluşu destekleyen ve öğrencilerde sorumluluk, empati ve farkındalık bilinci geliştiren etkinliklere yer verilecektir.

06-02-2024

Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 22:08 - Görüntülenme: 92