Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava yönelik hazırlanan kasım ayı örnek soru kitapçığı yayımlandı. Sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak için bu ay ilk kez örnek soruların videolu çözümleri de paylaşıldı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiz.

12.09.2022 tarihinden geçerli olarak ders zaman çizelgemiz aşağıdaki gibidir

18 Mart ile ilgili videolara ulaşabileceğiniz google drive linki aşağıdadır.

Millî Eğitim Bakanlığı, ekim ayı itibarıyla hazırladığı yardımcı kaynakları her ay öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunuyor. Yardımcı kaynak paketlerinde etkinlik kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezî sınava yönelik örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor.

Geri dönüşüm için evde bulunan kağıt, defter, kitaplarınızı okula bekliyoruz.

Nis

Ders programına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Nis

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda;
  • Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'den itibaren başlayacaktır.

• Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir.
    Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur