May

Naylon poşet kullanımının azaltılmasına destek olmak amacıyla bez çanta tasarım yarışması düzenledik. Eko Okllar Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada geri dönüşümü sağlanan kıyafetlerle bez çantalar üretildi.

May

Öğrencilerimiz ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü´nü ziyaret etti.

May

Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlikte Batı Karadenizdeyiz. Getirdiğimiz Akdeniz havasıyla Karadeniz daha bir başka güzelmiş.

Nis

99 yıl önce bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde Türkiye Cumhuriyetinin temeller atıldı. Büyük Önder Atatürk´ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı, çocuklar ve gençleri son günlerde üzücü olaylarla gündeme gelen "Mavi Balina", "Momo" gibi internet tuzakları ve dijital platformlardaki kötü niyetli kişi ve yazılımlara karşı bilinçlendirmek amacıyla Eğitim Bilişim Ağı çatısı altında yeni bir portal hazırladı.

Nis

Okul olarak yürüttüğümüz Erasmus+ İtalya ayağını diğer proje ortaklarımız olan İtalya, Estonya ve Bulgaristan´a birlikte başarıyla tamamladık. Herkese teşekkürler..

Nis

Erasmus+ Multicultural e Portfolio anasınıfı projemizin İtalya hareketliliği dönüşünde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Metin´i ziyaret ettik. Kazanımlarımızı paylaşma fırsatı bulduk. Kabulleri ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz.

Nis

94 puan alarak beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik maket tasarım yarışması düzenlenmiştir. Yarışma şartnamesi aşağıdadır.

12 mart İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 98.yıldönümünde okulumuzda öğretmen ve öğrencilerilerimizin hazırladığı program ve çekilen kliple coşkuyla kutlandı.