May

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.

Resmî ve özel tüm okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu"ndaki koşullara uyulması şartıyla yüz yüze eğitime başlanabilecektir. Bu kapsamdaki öğrenci, öğretmen ve eğitim çalışanlarımızın salgın kısıtlamalarından etkilenmemesi için gerekli kolaylık, Valiliklerimiz tarafından sağlanacaktır.

1 Haziran Salı gününden itibaren yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, bu tarih öncesinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

May

9 Mayıs Pazar.. Vatan savunmasında kahramanca çatışarak, şehadet mertebesine ulaşan, okulumuzda adını yaşattığımız Yurdakul Alcan'ın bugün şehitlilik makamına ulaştığı gün. Annesinin de şehit Annesi olduğu gündür bugün. Başta şehit Annemiz olmak üzere tüm velilerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun.

Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.

May

Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, Akşam TV canlı yayına konuk oluyor.

@aksamwebtv

4 Mayıs 2021 (Bu Akşam)

⏰ 22.00

May

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan altıncı soru paketi öğrencilerin erişimine açıldı. Mayıs ayı örnek soruları ile beraber 2018 Ekim ayından itibaren 8. sınıf öğrencileri ile paylaşılan örnek soru sayısı 1.105'e ulaştı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Zoom üzerinden gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin bayram heyecanlarını paylaştık, heyecanlarına ortak olduk.

Programı hazırlayan sunan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim.

Nis

23 Nisan, Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Nis

Uzaktan eğitim sürecinde kaynak desteklerimizle öğrencilerimizin yanındayız.

Ortaokullar için hazırladığımız çalışma fasiküllerinin 6. üniteleri meb.ai/fUgE03 adresinde.

42 fasikülde 2.850 soru bulunuyor. Toplam soru sayısı  20.000'e ulaştı.

İyi çalışmalar gençler.