Okul müdürümüz sayın Yusuf Emrah ERGİL'den öğretmenlerimize ve bayan çalışanlarımıza  anlamlı jest.

2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1.dönem karne törenimizi yaptık. Dönem boyunca başarı , gayret göstererek dönem 1.2.3. sü olan öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.

Ara

Tarsus'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünü büyük bir ömür ve gururla kutladık. Yapılan programın ardından etkileşimli tahtalarda hazırlanan sinevizyon izletildi.

Okul müdürümüz sayın Yusuf Emrah ERGİL  ve okul aile birliğimiz tarafınfan öğretmenlerimize öğretmenler gününde büyük jest. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okul müdürümüz Yusuf Emrah ERGİL'in Cumhuriyet bayramı mesajı

Ekm

Okulumuzda Sözel Tarih projesini yürüten sosyal bilgiler öğretmeni Ozan Kurtdişi ve katılımcı öğrencileri, okul müdürümüz Yusuf Emrah ERGİL makamında kabul ederek tebrik etti.

Ekm

ğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere hazırlanan destek paketi "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" üzerinden erişime açıldı. Millî Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırma kararı aldı. Karar çerçevesinde her ayın ilk haftası hazırlanan destek paketi açıklanacak. İlkokul 2. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerin uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını da telafi edebilmek için kapsamlı yardımcı kaynak destek paketi hazırlanacağını kaydeden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5000 soruluk ilk paketin erişime açıldığını belirtti.

Eyl

Okulumuz matematik öğretmeni DEMET DEMİRÖZ'ün ehberliğinde  okulumuz öğrencilerinin yapmış oldukları etwinning projesi kalite etiketi almıştır. Katılım belgeleri DEMET DEMİRÖZ tarafından takdim edilmiştir.

Kendilerini tebrik ediyoruz.

Eyl

13 Eylül 2021 tarihinden itibaren okulumuz 8. Ve 7. Sınıflarımız sabahçı devre, 6. Ve 5. Sınıflarımızda öğleci devre olmak üzere ikili eğitime geçmiştir.

Eyl

Değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz heyecanla umutla beklediğimiz 6 Eylül pazartesi gününe, okullarımızın açılış gününe kavuşmuş bulunuyoruz. Bu anı yakalayabilmek için çok bekledik, çok emek ettik ve sizleri çok özledik. Sizden bir daha uzak kalmamak adına maske, mesafe ve hijyene dikkat etmemiz en önemli şartımız!! 2021-2022 eğitim öğretim yılı sizlere, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun..sağlıklı bir yıl geçirmek dileği ile..