Eyl

Değerli veliler, sevgili öğrencilerimiz. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda uygulanacak ders saatleri çizelgedeki gibidir.

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun.

Tem

Tarihi boyunca nice savaş, yıkım ve işgale maruz kalan aziz milletimiz, esaret zincirini hiçbir zaman kabul etmemiş, tarihin en şanlı direniş ve diriliş destanlarını yazarak bağımsızlık meşalesini nesilden nesle en güçlü şekilde aktarmıştır.

Milli birlik ve beraberliğimizin en güzel izahı olan 15 Temmuz ruhunu yaşamak, yaşatmak ve bu ruhu gelecek kuşaklara aktarmak da biz eğitimciler başta olmak üzere, milletimizin her bir ferdinin en büyük sorumluluklarından biridir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik ediyorum. 15 Temmuz'da şehadet şerbetini içen 252 şehidimiz başta olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de sağlık dolu uzun ömürler diliyorum.

YUSUF EMRAH ERGİL

OKUL MÜDÜRÜ

Tem

Okulumuz Telafi Eğitimi kapsamında, öğrencilerimize hayvanları koruma bilincini ve hayvan sevgisi aşılamak için  Tarsus Hayvan Barınağına bir etkinlik düzenledi. Yapılan etkinlikte Hayvan Barınağının işlevi hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, bakıma muhtaç hayvanların nasıl tedavi edildiğini yerinde görme fırsatı yakalamış oldu.

Tem

2020-2021 eğitim öğretim yılı öğretmenler kurulu toplantımızı okul müdürü Yusuf Emrah Ergil başkanlığında gerçekleştirdik. Öğretmenlerimize iyi tatiller dileklerimizi ilettik

Haz

TELAFİDE bende varım sunusu için aşağıdaki linke tıklayınız.

Haz

Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarımızda öğrenim gören çocuklarımız için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek Program kapsamındaki bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ile etkinlikler planlanmış olup https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer almaktadır.

May

Fethinin 568. yıl dönümü kutlu, müjdelenmiş Fatih'inin ruhu şad olsun.

May

Okulumuzun anasınıfı Minik Kelebekler sınıfının yürütmüş olduğu "Değerlerimle daha Değerliyim / I Am More Valuable With My Values" projesi ogrenci kapanış webinarını gerçekleştirdi.

May

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin ölçme ve değerlendirme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında yeniden düzenlenmiştir.

May

Öğrencilerimiz için sunduğumuz kaynak desteklerimize devam ediyoruz.

Ortaokulların 7 ve 8. ünitelerini kapsayan 41 fasikülü odsgm.meb.gov.tr'de erişime açtık. 3 bin soru içeriğinin yer aldığı yeni bir kaynak daha sizlerle.

İyi çalışmalar gençler...

Ziya SELÇUK

INDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN.